Serenay Sarıkaya'nın En Büyük Fan Sitesi

Tam Versiyon: aa bakın burda biri var=))..........
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
mrblar ismim Alisya 20ye merdiven dayadım ama kendimi hiç genç hissetmiyorum :)
izmirde yasıyorum ama artık yasamak istemiyorum :)
iş güç olarak basketbol oynuyorum rock dinliyorum ama siyahla haşır neşir olduğumuz için korkuluk muamelesi görüyoz :)
isin en sevindirici yanı GSliyim şükür o da beni kırmadı şampiyon oldu :)
hayatı seviyorum sizi seviyorum burayı seviyorum hiç yılmayan bi ruhum ve tıklım tıklım bir gönlüm var... burdan herkese yığınla kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum:).
hoş geldın :ask: Alisya formda iyi vakit geçirmen dilegiyle işallah aradıgını bulursun ve ayrıca galatasaraylı olusun süper :galatasaray::by:
Kendini çok güzel tanıtmışsın ALisya aramza hoşgeLdin (: Bi de GS'Li oLmasan tam süper oLurdu ama neyse :D
öncelikle merhaba adım ozan yaş 16 yeni üye oldum yaşadığım şehir bursa bursalı olanlara nedendiğini biliyorum ama emin olun öyle bi şehir deil çk güseldir bursa burada hep birlikte eylenmek mutlu,güzel zaman geçermek dileğiyle diyorum herkese slm larımı gönderiyorum bu arada koyu bi galatasaraylıyım galatasaraya canım feda enbüyük cimbommm!!!
Sende Hg. ozan (: Ne çok GS'Li var bu sitede ya ?!

kewelL_19_ozzi Yazan:
öncelikle merhaba adım ozan yaş 16 yeni üye oldum yaşadığım şehir bursa bursalı olanlara nedendiğini biliyorum ama emin olun öyle bi şehir deil çk güseldir bursa burada hep birlikte eylenmek mutlu,güzel zaman geçermek dileğiyle diyorum herkese slm larımı gönderiyorum bu arada koyu bi galatasaraylıyım galatasaraya canım feda enbüyük cimbommm!!!

iyimisin kardeş benim topic'imde ne işi var senin konunun :S neyse hoşgeldin -)

aramıza hoşgeldin cnm...
AHahaha güzel oldu süper hoşgeldiniz İkinizde Oldumu....
Referans URL